2013 Tuvalet Modelleri

Tuvalet modelleriyle devam ediyoruz ilk model, siyah askılı sade abartıyı sevmeyen bayanlar için ideal, ikinci model ise mavi saten üzerine gül kurusu dantel ile tasarlanmış beli kuşaklı sıra dışı tuvalet, hemen ardından gelen model ise sarı renk enseden askılı gül detaylı ve büzgülü abartıdan uzak şık bir tuvalet modeli. Bunlardan başka galeri de turkuaz siyah bir model var. Bu tasarım ise abartıyı şatafatı sevenlere göre ideal bir seçim olacaktır koyu tenlere de extra yakışır. Diğer model de lacivert gri arası çok sade bir tuvalet örneği yalnızca üç sıra taşlı kemeri olan model çok şık ve asil hiçbir aksesuar gerektirmeyen bir model. Sırada ki tuvalet modeli ise cam göbeği elinde otriş detayı bulunan model sıra dışı bir renk olsa da her renk tene rahatlıkla uyum sağlayacak bir renk tamda yaz rengi göğsünde ki taş işlemesiyle ağır bir görünüm kazanmış. Galeriyi gezdikten sonra devam edicez.

farklı siyah turkuaz tuvalet yeni model mor tuvalet yeni model pembe işlemeli tuvalet modeli pembe transparan abiye modeli yeni sarı askılı gül detaylı tuvalet modeli yeni beyaz çiçek detaylı tuvalet modeli yeni

 O kadar güzel modeller var ki galeri de hangisinden başlayacağını şaşırıyor insan. Neyse birinden başlamak lazım dimi mor prenses model tuvalette sıra hem renk hem de model şahane, etek kısmında kısa parçalar mevcut belinde ise işleme taşlarla kemer formu verilmiş bir detay var ki göğüs bölgesi ile kombinlenmiş, başında ise taç bulunan model sevimli ve hareketli. Ve son model ise pudra pembesi tuvalet modeli, ispanyol esintileri taşıyan model çok fazla katlı ve detaylı olmasına rağmen göz yormuyor. Bunun yanında faklı kumaşlar ile tasarlanmış, göğsünde de gül detayı bulunan model son derece çekici ve farklı galeri gezmekle bitmez yeni konularla tekrar görüşücez hoşça kalın.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
domain